Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Залишилось менше 2 місяців, щоб отримати податкову знижку-2016!

November 6, 2017

Податкова знижка для фізосіб, які не є суб’єктами господарювання, – це документально підтверджена сума витрат платника податку – резидента у зв’язку з придбанням товарів (робіт, послуг) у резидентів – фізичних або юридичних осіб протягом звітного року, на яку дозволяється зменшення його загального річного оподатковуваного доходу у вигляді заробітної плати, у випадках, визначених ПК.
Зокрема, відповідно до ст. 166 ПК податкова знижка надається, якщо фізичною особою протягом звітного року понесені витрати, пов’язані зі сплатою за навчання у вищих та професійно-технічних навчальних закладах, внесками на благодійність, процентами за іпотечним кредитом, витратами на переобладнання машин під біопаливо, витратами на отримання доступного житла за державними програмами тощо.
Для отримання податкової знижки за результатами 2016 року фізособі необхідно подати податкову декларацію про майновий стан і доходи за місцем своєї реєстрації до 31 грудня 2017 року.
Звертаємо увагу, що в разі, якщо платник податку до кінця року, що настає за звітним, не скористався правом на нарахування податкової знижки, таке право на наступний податковий рік не переноситься.

ДФС у Дніпропетровській області.

Джерело: https://uteka.ua/.

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!