Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Особливості добровільного об`єднання територіальних громад, розташованих на територіях суміжних районів

March 15, 2017

14.03.17 р. ухвалено у цілому законопроект № 5520 «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо особливостей добровільного об'єднання територіальних громад, розташованих на територіях суміжних районів».
Законом вносяться зміни до Земельного кодексу, законів України «Про добровільне об`єднання територіальних громад», «Про місцеві державні адміністрації» та визначається порядок зміни меж районів та міст за поданням Кабміну, особливості добровільного об’єднання територіальних громад, розташованих на територіях суміжних районів та територіальних громад, до складу яких входять територіальні громади міст республіканського АР Крим або обласного значення, порядок призначення перших місцевих виборів в об’єднаних територіальних громадах, до складу яких увійшли територіальні громади, розташовані на територіях суміжних районів, особливості проведення чергових виборів до районних рад, у разі якщо до призначення таких чергових виборів Верховна Рада України не прийняла рішення про зміну меж відповідних районів.

Джерело: https://uteka.ua/ua/publication/Osobennosti-dobrovolnogo-obedineniya-territorialnyx-obshhin-raspolozhennyx-na-territoriyax-smezhnyx-rajonov.

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!