Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Перша школа рекрутингу є партнером конкурсу "Кращий бухгалтер України"

September 3, 2015

[p2562]

Ми спеціалізуємося на проведенні профільних курсів для рекрутерів і менеджерів з персоналу, для тих, хто вже працює або планує працювати у цій сфері, хто хоче знати і розуміти весь механізм підбору та оцінки персоналу, особливості рекрутингу і нюанси працевлаштування.

Ми – перший і єдиний навчальний заклад в Україні, який:

  • узяв на себе сміливість навчати професії «рекрутер» за 2–3 місяці! Так, ми дійсно даємо в руки професію «рекрутер» за 2–3 місяці навіть з 0-го рівня і готуємо цих фахівців для ринку праці;
  • узяв на себе відповідальність організувати і надати можливість проходження практики в реальних компаніях своїм студентам під супервізією фахівців FSR.in.UA;
  • узяв на себе зобов'язання допомагати своїм випускникам у подальшій професійній діяльності, як у працевлаштуванні, так і кар'єрному просуванні!

Маючи величезний досвід роботи у сфері рекрутингу, ми знаємо високий ступінь необхідності та затребуваності ринком кваліфікованих фахівців з рекрутингу (менеджерів підбору й оцінки персоналу). Саме тому ми створили профільні курси з поглибленим вивченням і зануренням у практику.
За 4 роки існування  Школа випустила  більше 250 рекрутерів (курси, курси-практикуми), а також провела близько сотні тренінгів, семінарів, майстер-класів і корпоративних програм, навчивши при цьому 960 чоловік. 

З курсами і продуктами, які пропонує перша Школа рекрутингу, ви можете більш детально познайомитися на нашому сайті http://www.fsr.in.ua.

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!