Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Визначено умови проведення оцінки фінстану потенційного бенефіціара інвестиційного проекту

August 16, 2016

Мінфін прийняв наказ від 14.07.16 р. № 616 "Про затвердження Порядку проведення оцінки фінансового стану потенційного бенефіціара інвестиційного проекту, реалізація якого передбачається на умовах фінансової самоокупності, а також визначення виду забезпечення для обслуговування та погашення позики, наданої за рахунок коштів міжнародних фінансових організацій, обслуговування якої здійснюватиметься за рахунок коштів бенефіціара".
Документ установлює єдині методичні засади проведення Мінфіном оцінки фінансового стану бенефіціара, а також визначає вид і розмір забезпечення для обслуговування та погашення позики, яку планується надати за рахунок коштів міжнародних фінансових організацій, а також Кредитною установою для відбудови, яка діє на підставі повноважень від Уряду Федеративної Республіки Німеччина.
Строк проведення оцінки фінансового стану бенефіціара не повинен перевищувати 20 календарних днів з дати отримання проектної пропозиції. За результатами оцінки фінансового стану потенційного бенефіціара інвестиційного проекту Мінфіном складається висновок.

Джерело: https://uteka.ua/ua/publication/Opredeleny-usloviya-provedeniya-ocenki-finsostoyaniya-potencialnogo-beneficiara-investicionnogo-proekta

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!