Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Визначено ліцензійні умови з виробництва небезпечних хімікатів

July 22, 2016

КМУ прийняв постанову від 13.07.16 р. № 445 "Про затвердження Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з виробництва особливо небезпечних хімічніх речовини, перелік яких візначається Кабінетом Міністрів України".
Ліцензійні умови передбачають вичерпний перелік документів, які додаються до заяви про отримання ліцензії на провадження господарської діяльності з виробництва особливо небезпечних хімічних речовин. Також визначено перелік організаційних, кадрових, технологічних вимог, обов'язкових для виконання при здійсненні зазначеної діяльності.
Термін, протягом якого ліцензіати, які вже мають ліцензії на здійснення господарської діяльності з виробництва особливо небезпечних хімічних речовин і на поводження з особливо небезпечними речовинами, подають до органу ліцензування документи і відомості, визначені ч.3 статті 15 Закону "Про ліцензування видів господарської діяльності "становить два місяці з дня опублікування цієї постанови.
Дія цих ліцензійних умов поширюється на всіх суб'єктів господарювання незалежно від їх організаційно-правової форми та форми власності, в повному обсязі або частково здійснюють або мають намір здійснювати господарську діяльність з виробництва особливо небезпечних хімічних речовин, перелік яких визначається КМУ.

Джерело: https://uteka.ua/ua/publication/Viznacheno-licenzijni-umovi-z-virobnictva-nebezpechnix-ximikativ

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!