Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Визначено порядок обліку операцій, що підлягають фінмоніторингу

August 10, 2015

Уряд затвердив порядок ведення Державною службою фінансового моніторингу обліку інформації про фінансові операції, що підлягають фінансовому моніторингу, та порядок ведення обліку суб’єктів первинного фінансового моніторингу.

Ці документи затверджені постановою Кабміну від 5 серпня 2015 року №552 “Деякі питання організації фінансового моніторингу”. Відповідна постанова від 25 серпня 2010 №747 визнана такою, що втратила чинність.

Зауважимо, даною постановою також затверджено Порядок подання інформації для взяття на облік (зняття з обліку) суб’єктів первинного фінансового моніторингу, виявлення та реєстрації, а також подання суб’єктами первинного фінансового моніторингу Державній службі фінансового моніторингу інформації про фінансові операції, що підлягають фінансовому моніторингу, іншої інформації, що може бути пов’язана з легалізацією (відмиванням) доходів, одержаних злочинним шляхом, або фінансуванням тероризму чи фінансуванням розповсюдження зброї масового знищення.

 

Джерело: http://uteka.ua/channels_store/publication/Viznacheno-poryadok-obliku-operacij-shho-pidlyagayut-finmonitoringu-8508

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!