Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Визначено Порядок розподілу бюджетної дотації для розвитку сільгоспвиробників

February 22, 2017

Набула чинності постанова КМУ від 08.02.17 р. № 83 "Про затвердження Порядку розподілу бюджетної дотації для розвитку сільськогосподарських товаровиробників та стимулювання виробництва сільськогосподарської продукції у 2017 році" ("урядовий кур'єр" від 22.02.17 р. № 34).
Порядком визначається механізм отримання сільськогосподарськими товаровиробниками, які займаються тваринництвом, вирощуванням винограду, фруктів, ягід, горіхів, овочів, тютюну та цукрового буряку бюджетної дотації для розвитку сільськогосподарських товаровиробників та стимулювання виробництва сільськогосподарської продукції.
Бюджетна дотація буде виплачуватися в автоматичному режимі (без втручання органів влади) щомісячно пропорційно сплаченої суми податку на додану вартість в межах виділених помісячних асигнувань.
Зокрема, затверджено порядок ведення реєстру одержувачів бюджетної дотації за встановленою формою, а також порядок надання Державної фіскальної службою та Казначейством інформації щодо сум бюджетної дотації, які підлягають перерахуванню одержувачам таких дотацій.
Згідно з прийнятим порядком, сільгоспвиробники подають заяву про включення до реєстру одержувачів бюджетних дотацій. На підставі реєстру і представлених документів про сплату ПДВ, Державна фіскальна служба формує список одержувачів бюджетних дотацій і передає список в Казначейство. Після чого Казначейство в автоматичному режимі щомісяця здійснює розподіл коштів.

Джерело: https://uteka.ua/ua/publication/Opredelen-Poryadok-raspredeleniya-byudzhetnoj-dotacii-dlya-razvitiya-selxozproizvoditelej.

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!