Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Визначено порядок нормативної оцінки земель несільгосппризначення

September 20, 2013

Затверджено Порядок нормативної грошової оцінки земель несільськогосподарського призначення (крім земель населених пунктів).
Нормативна грошова оцінка земель несільськогосподарського призначення (крім земель населених пунктів) проводиться відповідно до Методики нормативної грошової оцінки земель несільськогосподарського призначення (крім земель населених пунктів), що затверджена постановою КМУ від 23.11.11 р. № 1278.
Нормативна грошова оцінка земель сільськогосподарського призначення під господарськими будівлями і дворами здійснюється відповідно до цього Порядку як земель промисловості, транспорту, зв`язку, енергетики, оборони та іншого призначення.
За результатами проведення нормативної грошової оцінки земель у межах району складається технічна документація про нормативну грошову оцінку земель району, що затверджується районною радою.
Результати нормативної грошової оцінки окремої земельної ділянки на замовлення фізичної або юридичної особи видаються відповідним територіальним органом Держземагентства як витяг з технічної документації про нормативну грошову оцінку земель району (додаток 21 до цього Порядку).

Наказ Мінагрополітики від 22.08.13 р. № 508 набуде чинності з дня офіційного опублікування. Готується до опублікування у «Офіційному віснику України» від 27.09.13 р. № 72.

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!