Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Визначено механізм ведення Реєстру аудиторів із сертифікації

December 6, 2016

Кабмін постановою від 30.11.16 р. № 881 "Про затвердження Порядку ведення Реєстру аудиторів із сертифікації (агрономів-інспекторів)"
Цей Порядок визначає механізм ведення Реєстру аудиторів із сертифікації (агрономів-інспекторів), вимоги до його змісту та ведення, у тому числі реєстрації, обліку, накопичення, оброблення, зберігання та подання інформації про аудиторів із сертифікації (агрономів-інспекторів), а також забезпечення доступу до інформації про аудиторів із сертифікації (агрономів-інспекторів).
Держателем Реєстру є Мінагрополітики, що забезпечує його ведення.
Реєстр ведеться державною мовою та розміщується на офіційному веб-сайті Мінагрополітики.
Підставою для включення особи до Реєстру є отримання нею свідоцтва аудитора із сертифікації (агронома-інспектора).
Відомості про аудитора із сертифікації (агронома-інспектора) вносяться Мінагрополітики до Реєстру шляхом перенесення відповідних відомостей з поданої раніше Міністерству заяви кандидатом про допуск до складення кваліфікаційного іспиту (за формою, затвердженою Мінагрополітики).
Внесення до Реєстру відомостей про особу, яка отримала свідоцтво аудитора із сертифікації (агронома-інспектора), здійснюється не пізніше наступного робочого дня з дати видачі їй такого свідоцтва.
Внесення відомостей до Реєстру здійснюється безоплатно.
У разі зміни відомостей, які містить Реєстр, аудитор із сертифікації (агроном-інспектор) зобов'язаний протягом 10 робочих днів з дати настання таких змін подати Мінагрополітики оновлені відомості.

Джерело: https://uteka.ua/ua/publication/Opredelen-mexanizm-vedeniya-Reestra-auditorov-po-sertifikacii

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!