Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Визначено механізм здійснення Мін`юстом перевірок діяльності працівників органів ДВС та приватних виконавців

November 11, 2016

Мін'юст прийняв наказ від 21.10.16 р. № 3004/5 "Про затвердження Порядку здійснення контролю за діяльністю працівників органів державної виконавчої служби, приватних виконавців".
Цей Порядок визначає механізм здійснення Мін'юстом перевірок діяльності працівників органів державної виконавчої служби, приватних виконавців, у тому числі стану додержання Конституції України, вимог законів України, указів Президента та постанов Верховної Ради, прийнятих відповідно до Конституції та законів України, актів Кабміну, наказів Мін'юсту, доручень Міністра юстиції, та організації роботи щодо їх виконання, дотримання вчинення державними і приватними виконавцями порядку та строків вчинення виконавчих дій, виконання правил діловодства.
Зокрема, визначено, що контроль за діяльністю приватних виконавців здійснюється Мін'юстом шляхом проведення планових і позапланових перевірок.
Планові перевірки діяльності приватного виконавця проводяться не частіше одного разу на 2 роки.
Підставою для проведення планової перевірки діяльності приватного виконавця є графік проведення такої перевірки.
Позапланові перевірки діяльності приватного виконавця за місцем проведення перевірки поділяються на виїзні та невиїзні і проводяться на підставі:
- заяви приватного виконавця про проведення перевірки;
- письмових звернень учасників виконавчого провадження щодо рішень, дій або бездіяльності приватного виконавця;
- неподання приватним виконавцем у встановлені строки звітності чи іншої інформації та/або подання недостовірної інформації.
Під час проведення позапланових перевірок діяльності приватного виконавця з'ясовуються лише ті питання, необхідність перевірки яких стала підставою для здійснення таких перевірок.

Джерело: https://uteka.ua/ua/publication/Opredelen-mexanizm-osushhestvleniya-Minyustom-proverok-deyatelnosti-rabotnikov-organov-GIS-i-chastnyx-ispolnitelej.

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!