Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Операції з постачання оборонної продукції оподатковуються ПДВ

August 31, 2016

ДФС у листі від 10.08.2016 № 17272/6/99-99-15-03-02-15 розглянула питання щодо визначення податкових зобов'язань ПДВ при здійсненні операцій з постачання продукції оборонного призначення, при виготовленні якої на митній території України були використані складові частини, операції з постачання яких звільненні від ПДВ.

При реалізації платником податку продукції оборонного призначення об'єктом оподаткування ПДВ буде операція з постачання такої продукції. При цьому база оподаткування ПДВ за такою операцією буде визначатися виходячи з договірної вартості такої продукції оборонного призначення, незалежно від того, які комплектуючі були використані при виробництві такої продукції (операції з постачання яких звільнені чи оподатковувані ПДВ).

До того ж, застосування різних ставок оподаткування ПДВ до окремих складових частин бази оподаткування чи різних режимів оподаткування податком на додану вартість до однієї операції з постачання товарів / послуг чинним податковим законодавством не передбачено.

Джерело: https://uteka.ua/ua/publication/Operacii-po-postavke-oboronnoj-produkcii-oblagayutsya-NDS.

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!