Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Обмеження щодо націнки виробника на «соціальні» продукти буде скасовано

July 11, 2016

Мінекономрозвитку розмістило на сайті для громадського обговорення текст змін до постанови «Про встановлення повноважень органів виконавчої влади та виконавчих органів міських рад щодо регулювання цін (тарифів)».
Головна мета цих змін – скасувати обмеження щодо націнки виробника на «соціальні» продукти та суттєво зменшити перелік товарів, на які встановлюється гранична торговельна націнка. Такий крок дозволить значно знизити адміністративний тиск на бізнес, стимулювати конкуренцію і знизити корупційні ризики у сфері ціноутворення.
Запропонований для обговорення проект є більш стриманою версією змін. При цьому Мінекономрозвитку наполягає навіть на ще більш радикальному рішенні – повному скасуванні цінового регулювання як явища.
Пояснювальну записку до проекту постанови Кабінету Міністрів України «Про внесення змін у додаток до постанови Кабінету Міністрів України від 25 грудня 1996 р. № 1548 та визнання такими, що втратили чинність деяких постанов Кабінету Міністрів України» можна почитати тут: http://bit.ly/28Sen7R.

Джерело: https://uteka.ua/ua/publication/Ogranicheniya-otnositelno-nacenki-proizvoditelya-na-socialnye-produkty-budut-otmeneny.

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!