Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Офіційні правила рекламної акції «Тур вихідного дня»

December 3, 2013

 Протягом усієї своєї діяльності ТОВ «Баланс-Клуб» дбає і проявляє максимальну увагу до потреб свого клієнта. Зручні умови підписки, збільшення ассортимета друкованої продукції, щоденна робота консультаційної лінії - це далеко не весь перелік послуг, які пропонує наша компанія. У період нового підписного сезону «Баланс-Клуб» підготував для своєї аудиторії супер-пропозицію стати учасником рекламної акції «Тур вихідного дня» - можливість виграти міні-подорож по найчарівніших містах України і отримати незабутні враження від відпочинку зі своїми коханими!

Офіційні правила рекламної акції «Тур вихідного дня»
товариства з обмеженною відповідальністю «Баланс-Клуб»

1. Організатор проведення акції

Організатором проведення акції є товариство з обмеженою відповідальністю «Баланс-Клуб» (далі – організатор).

Місцезнаходження організатора: 49047, м. Дніпропетровськ, пров. Верстатобудівельний, 4.

Код ЄДРПОУ: 21856290.

Телефон: +38 (056) 370-44-25.

2. Мета проведення акції

1. Збільшення компетентності бухгалтерів України шляхом популяризації друкованих видань, що випускаються організатором: газети «БАЛАНС», «БАЛАНС-АГРО», «БАЛАНС-БЮДЖЕТ», бюлетень «Бібліотека «Баланс»,

2. Надання можливості відновлення сил та отримання заряду позитивних емоцій для представників бухгалтерської спільноти.

3. Період і територія проведення акції

Акція проводиться в період із 1 вересня 2013 року до 31 грудня 2014 року по всій території України.

4. Учасники акції

4. 1. Брати участь в акції мають право:

фізичні особи, які працюють на підприємствах, що оформили передплату на друковані видання організатора на періоди, перелічені в пункті 5 цих правил (одна передплата – один учасник, тобто право стати учасником розіграшу мають стільки фізичних осіб, які працюють на підприємстві, що оплатило передплату друкованого видання, скільки оформлено передплат цим підприємством);

фізичні особи, які самостійно оформили передплату на видання організатора на себе на періоди, перелічені в пункті 5 цих правил.

4.2. Учасники акції можуть оформити передплату через такі канали: відділення УДППЗ «Укрпошта», передплатні агентства, регіональні представники організатора або редакційна передплата в організатора.

4.3. В акції мають право брати участь фізичні особи, яким на момент проведення акції виповнилося 18 років. 

4.4. В акції не мають права брати участь працівники організатора і члени їх сімей (чоловік/дружина, діти, брати/сестри, батьки).

5. Передплатні періоди, які враховуються для визначення учасників акції

5.1. Передплата на перше півріччя 2014 року;

5.2. Передплата на друге півріччя 2014 року;

5.3. Передплата на період не менше 6 місяців поспіль, якщо початок такої передплати припадає на період із 1 січня по 1 вересня 2014 року.

5.4. Передплата на весь 2014 рік.

6. Під друкованими виданнями організатора розуміються такі видання:

6.1. Газета «БАЛАНС»

6.2. Газета «БАЛАНС-АГРО»

6.3. Газета «БАЛАНС-БЮДЖЕТ» 

6.4. Бюлетень «Бібліотека «Баланс»

6.5. «Баланс-Комплект»: передплата одним рахунком або за одним передплатним індексом (якщо передплата здійснюється через УДППС «Укрпошта») на видання «Баланс» і «Бібліотека «Баланс» (далі у цих правилах – друковані видання).

7. Подарунковий фонд акції

Акція, що проводиться, передбачає розіграш таких призів

7.1. Поїздки «Тур вихідного дня»:

7. 1.1. Для учасників, які передплатили на перше півріччя 2014 року, розігруються такі поїздки «Туру вихідного дня» на дві персони  (три дні та дві ночі, включено: проїзд, проживання, 1 екскурсія, святкова вечеря на двох):

– «Різдво» в м. Львів із 5 по 7 січня 2014 року – 4 тури;

– «8 Березня» в м. Київ з 7 по 9 березня 2014 року – 4 тури;

– «Великдень» у м. Одесу з 19 по 21 квітня 2014 року – 4 тури;

– «День перемоги» в АР Крим із 9 по 11 травня 2014 року – 4 тури. 

7.1.2. Для учасників, які передплатили на друге півріччя 2014 року, розігруються такі поїздки «Туру вихідного дня» на дві персони (три дні та дві ночі, включено: проїзд, проживання, 1 екскурсія, святкова вечеря на двох):

– «День незалежності» в АР Крим з 23 по 25 серпня 2014 року – 4 тури;

– «День компанії «Баланс-Клуб» в м. Дніпропетровськ із 18 по 20 жовтня 2014 року – 4 тури.

7.1.3. Учасники, які передплатили на період не менше 6 місяців поспіль, якщо початок такої передплати припадає на період із 1 січня по 1 вересня 2014 року, беруть участь у всіх розіграшах вищеперелічених поїздок «Туру вихідного дня», дати яких припадають на передплатний період учасника.

7.1.4.  Учасники, які передплатили на весь 2014 рік, беруть участь у всіх розіграшах вищеперелічених поїздок «Туру вихідного дня».

7.1.5. Кожний із перелічених у пп. 7.1. цих правил приз (одна поїздка «Туру вихідного дня») включає:

– відшкодування вартості проїзду двох осіб від місця проживання переможця до місця проведення «Туру вихідного дня» і назад (відшкодовуються вартість проїзду на приміському, міжміському автобусі, поїздах у вагонах типу купе або плацкарт при пред`явленні оригіналів проїзних документів);

– оплату проживання двох осіб у двомісному номері в готелі (зі сніданком) на період поїздки «Тур вихідного дня» (готель і рівень готельного номера визначає організатор);

– оплата однієї екскурсії на дві особи (за вибором організатора);

– оплата однієї святкової вечері на двох у межах установленого ліміту (ресторан за вибором організатора).

7.1.6. Виграні учасниками акції призи – поїздки «Тур вихідного дня»– не підлягають обміну або заміні на грошовий еквівалент.

7.2. Особливий приз – поїздка на 8-й Всеукраїнський бухгалтерський конгрес

7.2.1. Для передплатників на весь 2014 рік крім поїздок «Тур вихідного дня» розігрується особливий приз – поїздка на 8-й Всеукраїнський бухгалтерський конгрес (на одну особу) в АР Крим 20–24 червня 2014 року.

7.2.2. Особливий приз – поїздка на 8-й Всеукраїнський бухгалтерський конгрес – включає:

– відшкодування вартості проїзду однієї особи від місця проживання переможця до місця проведення 8-го Всеукраїнського бухгалтерського конгресу і назад (відшкодовуються вартість проїзду на приміському, міжміському автобусі, поїздах у вагонах типу купе або плацкарт при пред`явленні оригіналів проїзних документів);

– можливість скористатися повним спектром послуг, що надаються учасникам 8-го Всеукраїнського бухгалтерського конгресу, а саме: проживання однієї особи в номері готелю (зі сніданком) на період проведення Конгресу, а також участь у всіх заходах Конгресу.

7.2.3. Виграний учасником акції подарунок – поїздка на 8-й Всеукраїнський бухгалтерський конгрес – не підлягає обміну або заміні на грошовий еквівалент.

8. Інформування передплатників про умови акції

Інформування всіх передплатників друкованих видань організатора про акцію  здійснюється шляхом розміщення інформації:

– на сайті організатора www.balance.ua;

– у друкованих виданнях організатора;

– шляхом розсилання електронних листів;

– у соціальних мережах,

а також шляхом роздачі рекламних буклетів.

9. Умови участі в акції

Для участі в акції необхідно:

9.1. Оформити передплату на друковані видання організатора на період, зазначений у п. 5 цих правил (6 місяців, 12 місяців, будь-який період більше 6 місяців).

9.2. Зареєструватися в організатора будь-яким із таких способів:

– за телефоном (056) 370-44-25 і надати організаторові підтвердження здійснення передплати на 6 місяців, 12 місяців, будь-який період більше 6 місяців 2014 року (копію квитанції або іншого розрахункового документа про передплату) поштою або факсом (056) 370-44-25;

– заповнити реєстраційну форму, яку можна знайти на сторінках друкованих видань організатора, а також у рекламних буклетах організатора і відправити заповнену реєстраційну форму та документ, що підтверджує здійснення передплати на 6 місяців, 12 місяців, будь-який період більше 6 місяців (копію квитанції або іншого розрахункового документа про передплату) поштою на адресу: 49047, м. Дніпропетровськ, пров. Верстатобудівельний, 4, або електронною поштою на адресу agco050@gmail.com, або факсом на номер (056) 370-44-25;

– заповнити реєстраційну форму на сайті організатора http://promo.balance.ua/, а також відправити організаторові підтвердження здійснення передплати на 6 місяців, 12 місяців, будь-який період більше 6 місяців 2014 року (копію квитанції або іншого розрахункового документа про передплату) поштою на адресу: 49047, м. Дніпропетровськ, пров. Верстатобудівельний, 4, або факсом (056) 370-44-25.

10. Порядок визначення переможців

10.1. Переможці акції визначаються шляхом проведення розіграшів призів. Розіграші проводяться у приміщенні організатора за адресою: 49047, м. Дніпропетровськ, пров. Верстатобудівельний, 4, або в рамках заходів, що проводяться організатором.

Заходами, що проводяться організатором, є: семінари Всеукраїнського бухгалтерського клубу, засідання Клубів, 8-й Всеукраїнський бухгалтерський конгрес. Інформування про місце проведення розіграшу, у разі його проведення на вищеперелічених заходах, здійснюється відповідно до п. 8 цих правил.

10.2. Розіграші проводяться у декілька етапів у міру надходження реєстраційних заявок від учасників розіграшів у такі дати:

1) тур «Різдво» – 4 тури до Львова. Дата проведення розіграшу – 5 грудня 2013 року;

2) тур «8 Березня» – 4 тури до Києва. Дата проведення розіграшу – 23 січня 2014 року;

3) тур «Великдень» – 4 тури до Одеси. Дата проведення розіграшу – 27 лютого 2014 року;

4) поїздка на 8-й Всеукраїнський бухгалтерський конгрес (на одну особу) – 1 тур. Дата проведення розіграшу – 6 березня 2014 року;

5) тур «День Перемоги» – 4 тури до АР Крим. Дата проведення розіграшу – 27 березня 2014 року;

6) тур «День незалежності» – 4 тури до АР Крим. Дата проведення розіграшу – 20–24 червня 2014 року (під час проведення 8-го Всеукраїнського бухгалтерського конгресу);

7) тур «День компанії «Баланс-Клуб»» – 4 тури до Дніпропетровська. Дата проведення розіграшу – 11 вересня 2014 року.

10.3. Вибір переможців кожного розіграшу проводиться шляхом жеребкування (тобто шляхом випадкового вибору) за допомогою лототрона.

10.4. Інформування учасників акції про результати проведених розіграшів проводиться такими способами:

– шляхом розміщення інформації про переможців кожного етапу розіграшу на сайті організатора www.balance.ua не пізніше наступного робочого дня після вищезгаданих дат проведення розіграшів;

– шляхом інформування переможців кожного етапу розіграшу електронною поштою та за допомогою телефонного зв`язку;

– на сторінках друкованих видань організатора.

11. Порядок і строки отримання призів акції

11.1. Організатор зв`язується протягом 5 робочих днів із кожним переможцем розіграшу за допомогою телефонного зв`язку або електронної пошти за зазначеними переможцем контактами і повідомляє переможцю про виграш. Переможець має право уточнити свої надані дані, зв`язавшись з організатором за зазначеними телефонами протягом 5 днів із моменту проведення розіграшу.

11.2. Якщо організаторові не вдасться зв`язатися з переможцем за наданими контактами (неточно зазначено дані, помилки в контактах) у вказаний у пп. 11.1 цих правил строк, то переможець втрачає право на отримання призу. 

11.3. Якщо переможець із будь-яких причин, що не залежать від організатора акції, не має можливості отримати виграний приз або відмовляється від нього, то такий переможець не має права на отримання компенсації від організатора акції.

11.4. У випадках, зазначених у пп. 11.2 та 11.3 цих правил, тур поточного розіграшу анулюється.

11.5. Переможець акції для отримання поїздки зобов`язаний протягом трьох днів із моменту отримання повідомлення про виграш в акції направити представникам організатора акції факсом або електронною поштою такі документи:

– копії паспорта свого та особи, яка його супроводжує;

– копії довідок зі своїм ідентифікаційним номером та номером особи, яка його супроводжує;

– копії документів, що підтверджують передплату на видання.

Таким чином вони підтверджують свою участь в акції і дають згоду на обробку та використання своїх персональних даних. Ненадання переможцем зазначених документів у встановлений цим пунктом строк позбавляє переможця права на отримання призу. У цьому випадку тур поточного розіграшу анулюється.

12. Додаткові умови акції

12.1. Правила проведення акції можуть бути змінені організатором, про що всі передплатники друкованих видань організатора інформуються так само, як зазначено в розділі 8 «Інформування передплатників про умови акції» цих правил.

12.2. Одна передплата на друковане видання організатора дає право на участь в акції однієї фізичної особи.

12.3. Переможці акції не мають права на участь у подальших розіграшах цієї акції.

12.4. Учасники акції мають право отримати від організатора призи тільки на умовах, передбачених цими правилами.

12.5. Призи акції не підлягають обміну, поверненню або заміні на грошові еквіваленти.

12.6. Своєю реєстрацією на участь в акції кожний учасник акції підтверджує, що згоден з її правилами й зобов`язується їх дотримуватися, а також дає згоду на обробку та використання своїх персональних даних.


Відпочивайте разом із «Баланс-Клуб»!
[p996]

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!