Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Ухвалено Стратегію розвитку сільського господарства на 2015-2020 роки

December 8, 2015

«Під час 15-го засідання Нацради реформ було затверджено Єдину комплексну Стратегію та План дій розвитку сільського господарства та сільських територій, розроблену Мігарополітики спільно з міжнародними та вітчизняними громадськими організаціями», - повідомив Міністр аграрної політики та продовольства України Олексій Павленко.

Олексій Павленко зазначив, що Стратегія є дорожньою картою реформування аграрного сектору України та визначає план розвитку аграрної галузі України та сільських територій на період 2015-2020 рр. Стратегія спрямована на посилення конкурентоспроможності сільськогосподарського сектору, покращення ділового клімату, збільшення експорту, а також на стимулювання інвестицій в аграрний сектор. Крім того, вона передбачає створення сприятливих умов для розвитку сільських територій і покращення якості життя у регіонах України. 

За словами Міністра, чинна Стратегія визначає десять пріоритетів реформування агросектору, а також порядок впровадження реформ і докладний план дій.

«Стратегія є результатом колективної роботи Мінагрополітики,Європейської комісії, донорів та міжнародних фінансових інституцій. Також у процесі розробки Стратегії проводилися інтенсивні консультації з бізнесом, неурядовими організаціями, науковими установами та суспільством загалом», - наголосив Олексій Павленко.

Джерело: http://uteka.ua/channels_store/publication/Uxvaleno-Strategiyu-rozvitku-silskogo-gospodarstva-na-2015-2020-roki-11963

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!