Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Оголошено часткову мобілізацію

July 22, 2014

Верховна Рада України прийняла за основу та в цілому законопроект № 4320а "Про затвердження Указу Президента України "Про часткову мобілізацію".
Згідно з Указом Президента від 21.07.14 р. № 607, мобілізація проводиться протягом 45 діб із дня набрання чинності цим Указом, на території Вінницької, Волинської, Дніпропетровської, Донецької, Житомирської, Закарпатської, Запорізької, Івано-Франківської, Київської, Кіровоградської, Луганської, Львівської, Миколаївської, Одеської, Полтавської, Рівненської, Сумської, Тернопільської, Харківської, Херсонської, Хмельницької, Черкаської, Чернівецької, Чернігівської областей, міста Києва.
Призов військовозобов`язаних, резервістів та поставка транспортних засобів для забезпечення потреб військ будуть здійснюватися в обсягах, визначених мобілізаційними планами з урахуванням резерву.
Місцеві органи виконавчої влади за участю органів місцевого самоврядування та із залученням підприємств, установ та організацій усіх форм власності повинні організувати та забезпечити мобілізацію в установленому порядку.
В свою чергу, Кабмін повинен забезпечити фінансування та вжити в межах повноважень інших заходів, пов`язаних з оголошенням та проведенням часткової мобілізації.

За матеріалами офіційного веб-порталу ВР України.

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!