Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Оновлено Ліцензійні умови діяльності з виробництва особливо небезпечних хімречовин

July 19, 2016

Кабмін прийняв постанову від 13.07.16 р. № 445 "Про затвердження Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з виробництва особливо небезпечних хімічних речовин, перелік яких визначається Кабінетом Міністрів України".
Ці Ліцензійні умови встановлюють вичерпний перелік документів, які додаються до заяви про отримання ліцензії на провадження господарської діяльності з виробництва особливо небезпечних хімічних речовин, перелік яких визначається Кабміном, а також визначають вичерпний перелік організаційних, кадрових, технологічних вимог, обов'язкових для виконання під час провадження зазначеної діяльності.
Дія Ліцензійних умов поширюється на всіх суб'єктів господарювання незалежно від їх організаційно-правової форми та форми власності, які у повному обсязі або частково провадять чи мають намір провадити господарську діяльність з виробництва особливо небезпечних хімічних речовин, перелік яких визначається Кабміном.

Джерело: https://uteka.ua/ua/publication/Obnovleny-Licenzionnye-usloviya-deyatelnosti-po-proizvodstvu-osobo-opasnyx-ximveshhestv

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!