Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Оновлена ProZorro дозволяє скаржитися одразу в АМКУ

June 3, 2016

У оновленій електронній системі держзакупівель ProZorro встановлено електронний обмін документами, переведено ряд процесів у автоматичну форму, введено електронне оскарження, від так скарга одразу направляється в Антимонопольний комітет.
Перезапущено систему, яка повністю відповідає прийнятому закону, ми називаємо її ProZorro 2.0 з оновленим функціоналом. Сюди включено, по перше, електронний обмін документами - це означає, що немає жодного папірця, який залишається у паперовій формі, якого немає або якого не можна знайти у системі. Значно полегшена робота для учасників процесу, яка раніше проводилася вручну. Адже є автоматичне розкриття інформації, формування протоколів, повідомлень та звітів.
Крім того, введено електронне оскарження, і якщо будь-який учасник держзакупівель вважає, що його права порушено, він має змогу відправити скаргу одразу в Антимонопольний комітет.
Натиснувши у системі кнопку "відправити скаргу", закупівля блокується, а скарга відправляється у Антимонопольний комітет.

Джерело: https://uteka.ua/ua/publication/Obnovlennaya-ProZorro-pozvolyaet-zhalovatsya-srazu-v-AMKU.

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!