Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Оновлено порядок складання та опрацювання запитів на публічну інформацію Госгеокадастра

January 24, 2017

Мінагрополітики прийняло наказ від 20.12.16 р. № 556 "Про затвердження Порядку складання, подання та опрацювання запитів на публічну інформацію, розпорядником якої є Державна служба України з питань геодезії, картографії та кадастру і її територіальні органи, та форм для подання таких запитів".
Визначено механізм складання, подання та опрацювання запитів на отримання публічної інформації, розпорядником якої є Госгеокадастр та його територіальні органи.
Інформація надається за запитами фізичних осіб, юридичних осіб та об'єднань громадян, в тому числі за запитами на отримання публічної інформації у формі відкритих даних.
Запит може бути подано незалежно від того, стосується ця інформація особисто чи ні, без пояснення причини подання запиту.
Запит подається за вибором: в усній чи письмовій формі під час особистого прийому або шляхом надсилання поштою, телефаксом, електронною поштою або по телефону на вибір запитувача).
Письмовий запит подається в довільній формі, але повинен містити:
- ПІБ (найменування) запитувача, поштову адресу, адресу електронної пошти, номер засобу зв'язку (якщо такий є);
- загальний опис інформації або вид, назву, реквізити чи зміст документа, щодо якого зроблено запит (якщо запитувачу це відомо);
- підпис і дату.
Запит також можна подати, заповнивши форму на сайті Госгеокадастра.
Відповідь надається запитувачу у спосіб, зазначений ним, не пізніше 5 робочих днів з дня реєстрації такого запиту.
Якщо запит стосується інформації, необхідної для захисту життя чи свободи особи, щодо стану довкілля, якості харчових продуктів і предметів побуту, аварій, катастроф, небезпечних природних явищ та інших надзвичайних подій, що сталися або можуть статися і загрожують безпеці громадян, відповідь надається не пізніше 48 годин з часу реєстрації запиту.

Джерело: https://uteka.ua/ua/publication/Obnovlen-poryadok-sostavleniya-i-obrabotki-zaprosov-na-publichnuyu-informaciyu-Gosgeokadastra.

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!