Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Оновлено Порядок розподілу коштів при розрахунках з постачальником природного газу

February 16, 2017

Постановою від 25.01.17 р. № 70 Кабмін вніс змін до Порядку розподілу коштів, що надходять на поточні рахунки із спеціальним режимом використання для проведення розрахунків з постачальником природного газу, на якого покладено спеціальні обов’язки.
Документом змінено формулу, за якою обчислюється норматив перерахування постачальникам природного газу коштів, сплачених підприємствам теплопостачання за вироблену теплову енергію і надані послуги з централізованого опалення та постачання гарячої води.
Зокрема, коефіцієнт рівня розрахунків з постачальником природного газу зменшено з урахуванням вартості природного газу, використаного підприємствами теплопостачання за місяць, що передував попередньому до розрахункового.
Нагадаємо, що сплачені споживачами кошти за отримані послуги теплопостачання розподіляються за спеціальною формулою між теплопостачальним підприємством та постачальником природного газу.

Джерело: https://uteka.ua/ua/publication/Obnovlen-Poryadok-raspredeleniya-sredstv-pri-raschetax-s-postavshhikom-prirodnogo-gaza.

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!