Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Обсяг використаної води за добу не перевищує 19 кв. м: копії яких документів подавати в ДФС?

March 12, 2016

Чи подаються контролюючим органам платниками рентної плати за спецвикористання води копії дозволу на спецводокористування, договору на поставку води та статзвітності про використання води за формою № 2ТП-водгосп (річна), якщо обсяг використаної води на добу не перевищує 19 м3?

Платники рентної плати за спецвикористання води, у яких обсяг використаної води на добу не перевищує 19 м3, при поданні першої податкової декларації з рентної плати повинні подати контролюючим органам одночасно з такою декларацією копію дозволу на спецводокористування та/або договору на поставку води. В подальшому копії подаються у разі внесення змін до дозволу на спецводокористування або договору на поставку води.
Такі платники рентної плати разом з податковою декларацією за рік не подають контролюючим органам копію звіту про використання води за формою № 2ТП-водгосп (річна) за умови, що такий звіт регіональним органам Держводагентства не подано.

Джерело: http://uteka.ua/ua/publication/Obem-ispolzovannoj-vody-v-sutki-ne-prevyshaet-19-kv-m-kopii-kakix-dokumentov-predstavlyat-v-GFS.

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!