Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Про реєстрацію платником акцизного податку можна дізнатися на порталі ДФС

December 22, 2016

Особи, які здійснюватимуть реалізацію пального, підлягають обов’язковій реєстрації як платники податку контролюючими органами за місцезнаходженням юридичних осіб, місцем проживання фізичних осіб - підприємців до початку здійснення реалізації пального.
Державна фіскальна служба України веде реєстр платників акцизного податку з реалізації пального (далі – Реєстр платників) згідно п. 5 розділу ІІ Порядку електронного адміністрування реалізації пального, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 24 лютого 2016 року №113.
ДФС України щодня оприлюднює на власному офіційному порталі інформацію з Реєстру платників із зазначенням ідентифікаційних та реєстраційних даних платників акцизного податку з реалізації пального.
Будь-яка особа може отримати інформацію щодо реєстрації суб’єкта господарювання платником акцизного податку з реалізації пального, скориставшись пошуковим сервісом «Дані реєстру платників акцизного податку з реалізації пального».
Доступ до пошуку відкритий в «Електронному кабінеті платника (оновлена версія)», до якого можна увійти за адресою https://cabinet.sfs.gov.ua або скориставшись на порталі ДФС (sfs.gov.ua) банерами «Інформація з реєстрів» чи «Електронний кабінет платника (оновлена версія)».

Джерело: https://uteka.ua/ua/publication/O-registracii-platelshhikom-akciznogo-naloga-mozhno-uznat-na-portale-GFS

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!