Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Щодо роботи електронного кабінету платника податків, який адмініструє ДФС

January 22, 2016

На численні звернення платників податків Державна казначейська служба України інформує, що усі системи Казначейства, зокрема, і система електронного адміністрування ПДВ функціонували і функціонують в штатному режимі.

Операції зарахування та списання коштів на рахунках казначейської системи електронного адміністрування ПДВ відбуваються своєчасно та в повному обсязі.

Звертаємо увагу, що саме Державна фіскальна служба України здійснює:

- обчислення суми податку, на яку платник податку має право зареєструвати податкові накладні та/або розрахунки коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних;

- формування та надання платникам витягів із системи електронного адміністрування ПДВ з використанням відповідних електронних сервісів в цій системі.

Враховуючи зазначене, з питань невідображення в системі сум поповнення електронних ПДВ-рахунківдля збільшення розміру суми для реєстрації податкових накладних та/або розрахунків коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних наполегливо рекомендуємо звертатись до Державної фіскальної служби України.

Джерело: http://uteka.ua/channels_store/publication/SHHodo-roboti-elektronnogo-kabinetu-platnika-podatkiv-yakij-administruye-Derzhavna-fiskalna-sluzhba-Ukraini-12897

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!