Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Щодо надання матеріальної допомоги на оздоровлення

June 29, 2016

МІНІСТЕРСТВО СОЦІАЛЬНОЇ ПОЛІТИКИ УКРАЇНИ

ЛИСТ

від 15.03.2016 р. № 272/13/84-16

Щодо надання матеріальної допомоги

Департаментом заробітної плати та умов праці розглянуто лист щодо виплати матеріальної допомоги для оздоровлення і повідомляє.
Умови оплати праці робітників селищної ради визначаються згідно з наказом Міністерства праці України від 02.10.96 р. № 77 "Про умови оплати праці робітників, зайнятих обслуговуванням органів виконавчої влади, місцевого самоврядування та їх виконавчих органів, органів прокуратури, судів та інших органів".
Відповідно до підпункту "з" пункту 2 зазначеного наказу передбачено надання працівникам матеріальної допомоги у розмірі середньомісячної заробітної плати працівника.
Право надавати робітникам селищної ради матеріальну допомогу в розмірі середньомісячної заробітної плати працівника надано керівникам зазначених органів у межах установленого фонду оплати праці.
Донарахування допомоги у наступному фінансовому році чинним законодавством не передбачено.
Органи державної влади фінансуються за рахунок бюджетних коштів в межах, визначених Бюджетним кодексом України та Законом України "Про Державний бюджет України" на відповідний рік.
Виплата двох і більше допомог впродовж одного календарного року не передбачена.
Водночас зазначаємо, що листи Міністерства не є нормативно-правовими актами, за своєю природою вони носять інформаційний, роз'яснювальний та рекомендаційний характер і не повинні встановлювати нових правових норм.

 Директор Департаменту                                                                     О. Товстенко

Джерело: https://uteka.ua/ua/publication/O-predostavlenii-materialnoj-pomoshhi-na-ozdorovlenie

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!