Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Нюанси заповнення форми № 3-торг "Звіт про продаж і запаси товарів"

February 25, 2015

Держстат надав роз`яснення щодо заповнення форми державного статистичного спостереження № 3-торг "Звіт про продаж і запаси товарів" (далі - форма).
Роз`яснення містять інформацію щодо показників та змісту форми про роздрібний товарооборот юридичних осіб, відокремлених підрозділів юридичних осіб, які здійснюють діяльність із роздрібної торгівлі.
Форма містить дані щодо роздрібного товарообороту за I, II, III квартали та за рік.
Зміст форми відповідає документам первинної облікової документації: товарно-транспортним накладним, товарно-грошовим звітам, квитанціям установ банків, поштових відділень, прибутковим касовим ордерам, видатковим касовим ордерам, журналу реєстрації прибуткових та видаткових касових документів, касовим книгам, книгам обліку прийнятих та виданих касиром грошей, журналу обліку нафтопродуктів, які надійшли на автозаправну станцію (далі - АЗС) і автомобільну газонаповнювальну компресорну станцію, акту приймання (здавання) нафтопродуктів з трубопроводу на АЗС, відомості на один відпуск, змінному звіту АЗС.
Для детального опису товарних груп у формі може використовуватися Додаток до форми № 3-торг "Довідник товарних груп та товарів за Статистичною класифікацією продукції (СКП)".

Роз`яснення Держстату від 04.12.14 р. № 17.4-12/69.

Новини за темою:
Статзвіти з роздрібної торгівлі у 2015 році - за новими формами
Перенесено строк здачі статзвітів за формами № 3-торг та № 1-опт

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!