Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Новий порядок видачі дозволів на встановлення світлових сигнальних спецпристроїв на ТЗ

September 20, 2016

МВС прийняло наказ від 09.08.16 р. № 771 "Про порядок обліку та видачі дозволів на встановлення та використання спеціальних світлових сигнальних пристроїв автожовтого (помаранчевого) кольору на транспортних засобах реагування суб'єктів охоронної діяльності".
Для отримання дозволу до Головного сервісного центру МВС подаються такі документи:
- заява суб'єкта охоронної діяльності із зазначенням повного переліку транспортних засобів, на які мають бути видані дозволи;
- завірені відповідно до вимог законодавства копії свідоцтв про реєстрацію транспортних засобів, зазначених у заяві;
- завірена відповідно до вимог законодавства копія наказу, яким визначено, що саме ці транспортні засоби є транспортом реагування суб'єкта охоронної діяльності відповідно до Закону "Про охоронну діяльність";
- акт обстеження транспортного засобу на відповідність вимогам Закону, розділу III Порядку обладнання транспорту реагування суб'єкта охоронної діяльності засобами радіотехнічного зв'язку, кольорографічними схемами (написами), світловими та звуковими сигналами та ДСТУ 3849-99 "Дорожній транспорт. Кольорографічні схеми, розпізнавальні знаки, написи та спеціальні сигнали оперативних, спеціалізованих та спеціальних транспортних засобів. Загальні вимоги", завірений підписом уповноваженої особи територіального органу з надання сервісних послуг МВС та його печаткою.
Розгляд поданих заяв щодо отримання дозволів і матеріалів до них проводиться протягом 30 календарних днів уповноваженою особою Головного сервісного центру МВС, яка перевіряє реєстраційні відомості, належність транспортних засобів, зазначених у заяві, наявність в Єдиному ліцензійному реєстрі інформації про отримання суб'єктом охоронної діяльності ліцензії на провадження охоронної діяльності, а також повноту поданих документів.
Строк дії дозволу становить 3 роки.

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!