Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Новий порядок здійснення емісії облігацій внутрішніх місцевих позик та їх обігу

June 16, 2014

Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку затвердила нове Положення про порядок здійснення емісії облігацій внутрішніх місцевих позик та їх обігу.

Зокрема, передбачено, що публічне розміщення облігацій здійснюється шляхом їх пропозиції заздалегідь не визначеній кількості осіб на підставі опублікування в офіційному друкованому виданні НКЦПФР проспекту емісії облігацій.

Облігації, які пропонуються для публічного розміщення, є такими, що вільно обертаються. Першими та наступними власниками таких облігацій можуть бути будь-які юридичні та/або фізичні особи.

Приватне розміщення облігацій здійснюється шляхом безпосередньої письмової пропозиції таких облігацій заздалегідь визначеному колу осіб, кількість яких не перевищує 100.

Першими та наступними власниками облігацій, що пропонуються для приватного розміщення, можуть бути юридичні та фізичні особи - учасники приватного розміщення, коло яких заздалегідь визначено в рішенні про розміщення облігацій та проспекті їх емісії.

Визнано таким, що втратило чинність, рішення ДКЦПФР від 07.10.03 р. № 414 "Про затвердження Положення про порядок випуску облігацій внутрішніх місцевих позик".

Рішення НКЦПФР від 29.04.14 р. № 578 набуде чинності з дня опублікування. Готується до опублікуванння в «Офіційному віснику України» від 17.06.14 р. № 46.

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!