Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Нові правила доступу до радіочастотного ресурсу вже в дії

September 25, 2017

Затверджено Порядок проведення конкурсів або тендерів на отримання ліцензій на користування радіочастотним ресурсом України.
Зазначено, що в разі якщо заявлена потреба в радіочастотному ресурсі перевищує його фактичну наявність, смуги і номінали радіочастот надаються в користування виключно на конкурсі. Конкурсний алгоритм, а також форми супутньої документації визначено в затвердженому Порядку.
Крім того встановлено, що предметом конкурсу є право на отримання ліцензії на користування смугою частот у певних регіонах. Організовувати і забезпечувати проведення змагання між претендентами на ліцензії буде сама Комісія. Рішення про проведення конкурсу вона приймає залежно від ринкової привабливості конкретної смуги, особливостей відповідної радіотехнології і насиченості ринку послугами, які планується надавати з використанням цього ресурсу.
Конкурс буде проводитися по кожному лоту окремо. Але, щоб уникнути затягування часу і ускладнення процедури, Комісія має право дозволити одночасно виконувати й оформляти одним протоколом процедури декількох конкурсів.

Рішення НКРЗІ від 30.05.17 р. № 281 набуло чинності з 22.09.17 р. («Офіційний вісник України» від 22.09.17 р. № 74).

Джерело: https://uteka.ua/.

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!