Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Новорічне привітання від керівництва компанії «Баланс-Клуб»

December 30, 2013

[v1081]
З Новим роком!

Дорогі мої, любі!

 

Дозвольте напередодні головного свята року поділитися з вами найпотаємнішим.

Новий рік – це свято, але так повелося, що саме під Новий рік ми підбиваємо підсумки і ставимо нові цілі. Рік, що минає, був для нас непростим і дуже плідним. Цього року я познайомився з багатьма по-справжньому цікавими людьми – на Конгресі, на Форумі бухгалтерів, людьми, з якими хочеться спілкуватися, з якими хочеться співпрацювати. У нас є декілька заряджених ідей, реалізувати які ми повинні в наступному році. Ми хочемо не просто давати вам корисну інформацію і рішення завдань, що виникають на практиці, а стати ближче до вас. Ми разом!

Традиційно від нового року ми чекаємо великих змін. Ці зміни будуть яскравими, мальовничими і казковими! Мені хочеться побажати нашим читачам, співробітникам, партнерам у новому році бути чарівними, привабливими та коханими!

Від себе особисто кожному з вас хочу побажати в новому році гармонії в усьому. Хай усе, що ви робите, усі люди, з якими ви спілкуєтеся, викликають у вас тільки позитивні емоції! І ще бажаю, щоб наступаючий рік означав для вас початок епохи мудрості, правильних, зважених рішень, і тоді кожен день для вас буде святом, незалежно від бухгалтерського календаря.

Зберігайте позитив та оптимізм, незважаючи на проблеми, які неминуче виникають у житті.

Будьте щасливі!

Аполлон Позов

Генеральный директор ВКК "Баланс Клуб"

Директор Всеукраїнського бухгалтерського клубу «Баланс»
[p1082]  

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!