Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

НКРЕКП підвищила тарифи на воду

June 21, 2016

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики і комунальних послуг прийняла постанову «Про встановлення тарифів на централізоване водопостачання та водовідведення», якою підвищуються відповідні тарифи.
Основними причинами підвищення тарифів є зростання цін на електроенергію і підвищення заробітної плати працівникам підприємств.
Кількості окремого ставок тарифів відрізнятися в кожному окремому випадку і будуть залежати від зростання цін на енергоносії, зокрема електроенергію, в структурі тарифів, розміру заробітної плати, інвестиційних програм.
Нагадаємо, за даними НКРЕКП близько 35-55% в структурі тарифу на холодну воду складає електроенергія. У зв'язку з цим підвищення тарифу на холодне водопостачання може становити від 5 до 50%.
При цьому раніше в "Київводоканалі" заявляли, що в Києві подорожчання холодної води відбудеться з 1 серпня і складе 30 відсотків. Зокрема, столичні тарифи пропонується підвищити з 8,68 до 12-ти грн за кубометр для приватних будинків з централізованим водопостачанням і водовідведенням та з 10,24 до 13,43 для багатоповерхівок.
Крім того, раніше НКРЕКП прийняла рішення про підвищення тарифів на централізоване постачання гарячої води для потреб населення до 63-78 гривень за кубометр.

Джерело: https://uteka.ua/ua/publication/NKREKU-povysila-tarify-na-vodu.

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!