Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

НКЦПФР підписала хартію гармонізації стандарту обміну повідомленнями ISO 20022

March 29, 2016

Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку (НКЦПФР) офіційно підписала хартію гармонізації стандартів ISO 20022.
Хартія - це інструмент, що дозволяє Свіфт працювати з інфраструктурою фінанових ринків (ІФР) з метою сприяння поширенню стандарту ISO 20022 та впровадження технологій для сприяння гармонізації.
Імплементація стандарту ISO 20022 дозволить легше інтегруватися в інші системи міжнародних розрахунків та надасть іноземним гравцям більш легкий доступ до ринків капіталу України.
В даний час хартію підписали 13 ІФР: АСН Колумбія, австралійської фондової біржі (ASX), Банк Канади, компанія clearstream, канадської Асоціації платежів (ВМС), ЦБС, система euroclear, Гонконг міжбанківського клірингу (HKICL), Росія Національний розрахунковий Депозитарій " (НКО ЗАТ НРД), сінгапурська Фондова біржа, співтовариство розвитку Півдня Африки (САДК), українська Національна з цінних паперів та фондового ринку (НКЦПФР), в. п. цінних паперів Данії.

Джерело: http://uteka.ua/ua/publication/NKCBFR-podpisala-xartiyu-garmonizacii-standarta-obmena-soobshheniyami-ISO-20022.

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!