Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

НКЦПФР схвалила нову редакцію Положення про встановлення ознак фіктивності

November 23, 2016

НКЦПФР схвалила нову редакцію «Положення про встановлення ознак фіктивності емітентів цінних паперів та включення таких емітентів до списку емітентів, що мають ознаки фіктивності».
В новій редакції Положення фахівцями Комісії доопрацьовано перелік ознак фіктивності для емітентів простих іменних цінних паперів та корпоративних інвестиційних фондів.
Відповідно до вимог Положення, відповідність емітента простих іменних цінних паперів (крім страховиків) або корпоративного інвестиційного фонду щонайменше трьом ознакам фіктивності (в окремих випадках двом) може стати підставою для прийняття рішення про включення емітента до Списку емітентів, що мають ознаки фіктивності та зупинення обігу його цінних паперів.
В документі також термін капіталізації викладено в новій редакції, розширено перелік емітентів, на яких не поширюється дія Положення.
Документ буде опубліковано на офіційному веб-сайті НКЦПФР в розділі «Проекти регуляторних актів» http://nssmc.gov.ua/law/projects для ознайомлення з ним учасників ринку і надання протягом 10 днів своїх пропозицій та зауважень.

Джерело: https://uteka.ua/ua/publication/NKCBFR-odobrila-novuyu-redakciyu-Polozheniya-ob-ustanovlenii-priznakov-fiktivnosti

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!