Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Незалежно від кількості виявлених порушень при заповненні форми № 1-ДФ - штраф 510 грн.

May 27, 2014

Незалежно від кількості виявлених порушень при заповненні форми № 1-ДФ, а також незалежно від кількості форм № 1-ДФ, у яких такі порушення будуть виявлені, за наслідками однієї перевірки  застосовується один штраф у розмірі 510 гривень.
Отже, розмір штрафу застосовується один раз за всі порушення у заповнених звітах за  формою № 1-ДФ, виявлені протягом однієї податкової перевірки.
Такі дії передбачені положеннями п.119.2 ПК, зокрема неподання, подання з порушеннями встановлених строків, подання не в повному обсязі, з недостовірними відомостями або з помилками податкової звітності про суми доходів, нарахованих (сплачених) на користь платника податків, суми утриманого з них податку, якщо такі недостовірні  відомості або помилки призвели до зменшення або збільшення податкових зобов’язань платника податку або до зміни платника податку, тягнуть за собою накладення штрафу в розмірі 510 гривень.
Ті самі дії, вчинені платником податків, до якого протягом року було застосовано штраф за таке саме порушення, тягнуть за собою накладення штрафу в розмірі 1020 гривень.

За матеріалами офіційного порталу Міндоходів у Волинській області.


Новини за темою:

У випадку звільнення працівника розрахунок № 1ДФ не подається

Нова форма 1ДФ: роз’яснює Міндоходів

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!