Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Неприбуткові організації до 16 вересня 2016 року повинні підтвердити свій статус

September 8, 2016

Відповідно до постанови КМУ від 13.07.16 р. № 440 фіскальні органи протягом двох місяців з дня набрання нею чинності (з 16 липня 2016 року), надісилатимуть до неприбуткових організацій, включених до Реєстру неприбуткових організацій на день набрання чинності Законом України «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо оподаткування неприбуткових організацій» від 17.07.15 № 652, письмові запити про надання в місячний строк із дня їх отримання:
– відповіді щодо відповідності неприбуткової організації вимогам, установленим п. 133.4 ПОДАТКОВИЙ КОДЕКС;
– завірених нею копій установчих документів організації (крім неприбуткових організацій, установчі документи яких оприлюднені на порталі електронних сервісів згідно із Законом України «Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань» та які відповідають вимогам, установленим п. 133.4 ПОДАТКОВИЙ КОДЕКС).
Житлово-будівельні кооперативи повинні також надати завірені копій документів, що підтверджують дату прийняття в експлуатацію закінченого будівництвом житлового будинку та факт спорудження або придбання такого будинку житлово-будівельним (житловим) кооперативом.

 

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!