Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

НБУ запустив адмінпослугу "Єдине вікно"

September 16, 2015

З 15 вересня 2015 року в територіальних управліннях НБУ почали роботу відділи з опрацювання документів "Єдине вікно" (далі – "Єдине вікно").
"Єдине вікно" – це підрозділ з надання усіх адміністративних послуг НБУ, у якому відсьогодні громадяни та юридичні особи матимуть змогу отримати кваліфіковану допомогу з оформлення документів, скарг, листів, запитів, довідок, у тому числі про проведення декларування валютних цінностей і майна, кадрового адміністрування тощо. Уже до кінця вересня всі адміністративні послуги НБУ надаватимуть спеціалісти відділу "Єдине вікно".
Завершився етап, коли громадяни або компанії шукали окремих керівників, щоб подати або отримати документи з НБУ. Тепер достатньо надати всю інформацію до єдиного підрозділу – вхід до територіальних управлінь вільний, попередній запис не потрібен.
Рішення про створення НБУ відділу "Єдине вікно" прийнято в рамках проведення реформи регіонів та впровадження електронного документообігу як складової Комплексної програми розвитку фінансового сектору до 2020 року.

За матеріалами офіційного інтернет-представництва НБУ.

Новини за темою:
НБУ уніфікував порядок проведення платежів на користь нерезидентів

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!