Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

НБУ розширює перелік даних, які публікуються за результатами валютних аукціонів

December 5, 2017

Задля підвищення прозорості політики НБУ на валютному ринку Нацбанк продовжує розширювати інформацію, яка публікується за результатами здійснення валютних інтервенцій.
На додачу до початку публікації щотижневих результатів інтервенцій у формі запиту щодо найкращого курсу, НБУ розширює перелік параметрів проведених валютних аукціонів до оприлюднення.
Досі НБУ публікував інформацію про валюту аукціону, мінімальний і максимальний курс, заявлений банками для участі в аукціоні, загальний обсяг заявок щодо продажу чи купівлі іноземної валюти, курс гривні до іноземної валюти за результатами аукціону (середньозважений, максимальний, мінімальний) та загальний обсяг задоволених заявок продажу чи купівлі іноземної валюти.
Ці дані буде доповнено інформацією про обсяг аукціону, оголошеного Нацбанком, і загальну кількість заявок, прийнятих до аукціону, а також загальну кількість задоволених заявок банків щодо продажу чи купівлі іноземної валюти.

Постанова Правління НБУ від 30.11.17 р. № 123 набула чинності з 05.12.17 р. ("Офіційне інтернет-представництво НБУ" від 04.12.17 р.).

Джерело: https://bank.gov.ua/.

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!