Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

НАЗК отримає доступ до баз даних Пенсійного фонду

December 27, 2016

Відповідний Меморандум про взаєморозуміння, співпрацю та обмін інформацією підписали заступник Голови Національного агентства з питань запобігання корупції Руслан Радецький та Голова правління Пенсійного фонду України Олексій Зарудний.
Меморандум передбачає консолідацію зусиль сторін, спрямованих на співпрацю у сфері запобігання, виявлення та припинення корупційних правопорушень, зокрема шляхом обміну відповідною інформацією.
При цьому досягнуто домовленості про налагодження процесу прямого доступу НАЗК до інформаційних баз даних, володільцем яких є Пенсійний фонд.
Доступ до баз даних Пенсійного фонду є невід’ємним елементом у процесі забезпечення реалізації Національним агентством з питань запобігання корупції однієї з головних його функцій – перевірки декларацій публічних службовців.
Крім того, у рамках співпраці передбачено проведення спільних зустрічей, навчальних заходів та конференцій.
Нагадаємо, рішення про схвалення Меморандуму про взаєморозуміння, співпрацю та обмін інформацією між Національним агентством з питань запобігання корупції та Пенсійним фондом прийнято на засіданні НАЗК 16 грудня 2016 року.

Джерело: https://uteka.ua/ua/publication/NAZK-poluchit-dostup-k-bazam-dannyx-Pensionnogo-fonda

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!