Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Податкова декларація збору у вигляді цільової надбавки на природний газ у новій редакції

August 20, 2015

Затверджено нову форму Податкової декларації збору у вигляді цільової надбавки до діючого тарифу на природний газ для споживачів усіх форм власності (далі – Податкова декларація).
Невід`ємною частиною Податкової декларації є додатки. За відсутності у платника відповідного виду об`єкта оподаткування тип додатка, у якому обчислюється податкове зобов`язання для такого об`єкта оподаткування, до Податкової декларації не додається.
У графі "порядковий номер" зазначається номер Податкової декларації арабськими цифрами, починаючи з 1 (одиниці), послідовно в порядку зростання кількості поданих з початку року Податкових декларацій.
Періодом, що уточнюється, вважається період, за який платник, керуючись нормами статті 50 глави 2 розділу II ПК, самостійно узгоджує суму податкового зобов`язання у зв`язку з самостійним виявленням помилки у раніше поданій Податковій декларації, що уточнюється.
У графі „податковий номер платника податків” зазначається код за ЄДРПОУ платника податку, або реєстраційний (обліковий) номер платника податків, який присвоюється контролюючими органами, або реєстраційний номер облікової картки платника податків - фізичної особи.
Графа „електронна адреса” заповнюється за бажанням платника податків.
Вартісні показники Податкової декларації (її додатків) зазначаються у гривнях з копійками.
Для звітної (звітної нової) Податкової декларації податкове зобов`язання за звітний (податковий) період обчислюється без урахування величин рядка(ів) 7 додатка(ів) 1 або рядка(ів) 6 додатка(ів) 2, що подаються з метою уточнення показників минулих звітних (податкових) періодів.

Наказ Мінфіну від 20.07.15 р. № 654 набуде чинності з дня офіційного опублікування.
Готується до опублікування в „Офіційному віснику України” від 28.08.15 р. № 66.

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!