Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Нацрада Реформ підтримала Стратегію розвитку сільського господарства

November 11, 2015

Про це повідомляє прес-служба Мінагрополітики.

Так, 9 листопада відбулося засідання Національної Ради Реформ під час якої було розглянуто стан реформування аграрної галузі України, а також обговорено проект Єдиної та комплексної стратегії розвитку сільського господарства та сільських територій в Україні на 2015-2020 роки. За оцінками експертів Національної Ради Реформ, прогрес у виконанні завдань Міністерством аграрної політики та продовольства України з реформування сільського господарства на 2015 рік оцінюється у 80% та є одним із лідируючих з-поміж інших галузей.

Як повідомив Міністр аграрної політики та продовольства України Олексій Павленко, усі пріоритетні напрями реформування агросектору були відображені у Єдиній та комплексній стратегії розвитку сільського господарства та сільських територій в Україні на 2015-2020 роки, розробка якої відбувалася у рамках 8 робочих груп та 24 підгруп. До роботи над Стратегією долучилися понад 170 фахівців міжнародних та вітчизняних громадських організацій.

За підсумками засідання, було прийнято рішення про підтримку Стратегії 2015-2020 Національною Радою Реформ.

Джерело: http://uteka.ua/channels_store/publication/Nacrada-Reform-pidtrimala-Strategiyu-rozvitku-silskogo-gospodarstva-11157

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!