Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Розпочав роботу онлайн-магазин стандартів та нормативних документів

October 16, 2015

Мінекономрозвитку забезпечило запуск онлайн-магазину стандартів і нормативних документів. Відтепер будь-який стандарт можна буде замовити, оплатити і завантажити онлайн, не переплачуючи агентам-посередникам.
Сайт онлайн-магазину стандартів має зручну структуру, яка дозволяє максимально легко і швидко знайти необхідний документ. Пошук можна проводити через каталог, обравши відповідний розділ і використовуючи сортування за назвою чи ціною. Крім того, розроблена форма швидкого пошуку, в яку достатньо ввести ключові атрибути документа. Для більш зручного користування пропонується пройти просту процедуру реєстрації через електронну пошту.
Процедура замовлення документів на сайті досить проста. Треба знайти необхідний документ у пошуку, оплатити його вартість карткою прямо на сайті та скачати захищений PDF-файл. Онлайн-оплата здійснюється за допомогою сервісу Liqpay.
Сьогодні доступні для завантаження найпопулярніші стандарти, і нові документи додаються на сайт кожного дня. Але через сайт можна замовити навіть ті документи, які ще не були оцифровані – їх оперативно відсканують. Крім того, кожен охочий може замовити через сайт ще й паперову версію документу. Всі документи на сайті захищаються унікальною ліцензією. Несанкціоноване тиражування або передача документів третім особам категорично заборонено.

За матеріалами офіційного сайту Мінекономрозвитку.

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!