Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Розпочав роботу Центральний офіс реформ

December 14, 2016

Центральний офіс реформ має стати комунікаційним хабом реформи децентралізації. Центральний офіс реформ має стати місцем для всіх небайдужих і розумних українців, які хочуть змінити свою країну.
Реформа децентралізації, об’єднання громад, секторальна децентралізація, зміна якості життя українців – це національна стратегія успіху України. Центральний офіс реформ буде взаємодіяти з регіональними офісами, керівники яких вже відібрані в 24 областях України та секторальними офісами підтримки децентралізації в галузі освіти, охорони здоров’я, планування територій, культури, соціального захисту та інших сферах. Важливо, щоб голови 367 ОТГ, які після 18 грудня діятимуть в Україні, були активно задіяні в цьому процесі, а їх рішення були імплементовані  саме в комунікаційному хабі.
У Центральному офісі реформ буде проводитися моніторинг реформ щодо впровадження проектів, фінансових успіхів, реалізації послуг на рівні місцевого самоврядування. Запровадження Центрального офісу реформ за підтримки Європейського Союзу є вкрай необхідним. Це старт потужного аналітично-моніторингового і консультаційного центру.

Джерело: https://uteka.ua/ua/publication/Nachal-rabotu-Centralnyj-ofis-reform

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!