Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Можна перевірити правильні відповіді до тестів ЗНО на магістратуру з «Права»

August 7, 2017

На сайті МОН опубліковано правильні відповіді до тестових завдань ЗНО, які 3 серпня 2017 року складали вступники на магістратуру за спеціальністю «Право».
Переглянути їх можна за посиланням.
Нагадаємо, що вступник допускається до конкурсного відбору на навчання в магістратурі за спеціальністю «Право» у разі подолання порогу «склав/не склав» з усіх блоків єдиного фахового вступного випробування (ЗНО). Їх було три:
– тест загальних навчальних правничих компетентностей, що включає тестування таких компетентностей, як аналітичне мислення, критичне мислення, логічне мислення. Загальна кількість завдань блоку – 30;
– тест із шести базових юридичних (правничих) дисциплін, що включає конституційне право, адміністративне право, цивільне право, цивільне процесуальне право, кримінальне право, кримінальне процесуальне право. Загальна кількість завдань блоку – 70;
– тест з іноземної мови. Загальна кількість завдань – 42.
Пороги «склав/не склав» з усіх блоків будуть встановлені відповідними фаховими комісіями, а результати будуть оприлюднені на інформаційних сторінках вступників «Кабінет вступника-магістра» (Український центр оцінювання якості освіти) 15 серпня 2017 року.

Джерело: https://uteka.ua/.

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!