Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Мінприроди повертає пакети документів на одержання лімітів та дозволів на утворення і розміщення небезпечних відходів

May 29, 2014

У зв`язку з набранням чинності Законом від 09.04.14 р. № 1193-VII «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо скорочення кількості документів дозвільного характеру» Мінприроди повідомляє.

Суб`єктами господарювання відповідно до вимог Порядку розроблення, затвердження і перегляду лімітів на утворення та розміщення відходів, затвердженого постановою від 03.08.98 р. № 1218, були подані до Мінприроди пакети документів для одержання погодження проектів лімітів на утворення та розміщення небезпечних відходів та дозволів на розміщення небезпечних відходів.

Згаданим Законом внесено зміни до Закону від 05.03.98 р. № 187/98-ВР «Про відходи» та Закону від 19.05.11 р. № 3392-VI «Про Перелік документів дозвільного характеру у сфері господарської діяльності», якими передбачено скасування необхідності одержання лімітів на утворення та розміщення відходів, у тому числі й погодження Мінприроди щодо небезпечних відходів та дозволів на розміщення відходів.

Ураховуючи зазначене, з 26 квітня 2014 року суб`єкти господарювання можуть провадити господарську діяльність без одержання лімітів на утворення та розміщення відходів та дозволів на розміщення відходів.

Одночасно повідомляємо, що Мінприроди повертає пакети документів для одержання погодження проектів лімітів на утворення та розміщення небезпечних відходів та дозволів на розміщення небезпечних відходів, у зв`язку з тим, що необхідність одержання зазначених документів дозвільного характеру скасовано.

Лист Мінприроди від 20.05.14 р. № 7/1409-14.

 

Новини за темою:

Скорочено кількість дозвільних документів: опубліковано Закон

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!