Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Мінфін повідомив, що українці за тиждень скупили валютних облігацій уряду на $ 47 млн

October 24, 2012

Протягом першого тижня було розміщено майже половину від запропонованого обсягу випуску казначейських зобов`язань серії А на суму близько $ 47 млн​​, говориться у повідомленні Міністерства фінансів України.

Посилаючись на оперативні дані відомство рапортує, що казначейські зобов`язання уряду користуються значним попитом серед українців.

Нагадаємо, що з 10 жовтня Мінфін відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 5 вересня 2012 № 836 Про випуск казначейських зобов`язань почав розміщення казначейських зобов`язань на пред`явника у документарній формі загальним обсягом $ 200 млн з терміном обігу два роки, номінальною вартістю $ 500, процентною ставкою 9,2% річних і сплатою купонів кожні шість місяців.

Як повідомлялося, Мінфін України має намір реалізувати першу серію казначейських зобов`язань для населення протягом двох місяців.

Нагадаємо також, що сьогодні, 16 жовтня, Міністерство фінансів України на первинних аукціонах у вівторок розмістило за двома отриманими заявками п`яти- і семирічні облігації внутрішньої державної позики (ОВДП) сумарною номінальною вартістю по 1 млрд грн під 14,3% річних.

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!