Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Мінфін розробив порядок перевірки посередників із купівлі-продажу нерухомості

April 28, 2015

Мінфін наказом від 27.03.2015 р. № 366 Деякі питання застосування санкцій Державною службою фінансового моніторингу України затвердив Порядок розгляду Державною службою фінансового моніторингу України справ про порушення вимог законодавства, що регулює діяльність у сфері запобігання та протидії легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансуванню тероризму та фінансуванню розповсюдження зброї масового знищення, і застосування санкцій.

Дія порядку поширюється на суб’єктів підприємницької діяльності, які надають посередницькі послуги під час здійснення операцій із купівлі-продажу нерухомого майна. Факти порушень вимог «антизлочинного» Закону та/або підзаконних нормативно-правових актів виявляються службовими особами Держфінмоніторингу шляхом проведення планових і позапланових перевірок, у тому числі виїзних чи безвиїзних.

Санкції можуть бути застосовані до суб’єкта первинного фінансового моніторингу за порушення вимог Закону* та/або підзаконних нормативно-правових актів протягом 6 місяців із дня його виявлення, але не пізніше ніж через 3 роки з дня його вчинення.

Наказ від 27.03.2015 р. № 366 Деякі питання застосування санкцій Державною службою фінансового моніторингу Українинабере чинності з дня офіційного опублікування.
Деякі питання застосування санкцій Державною службою фінансового моніторингу України
Джерело:  http://uteka.ua/

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!