Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Змінюються правила в`їзду громадян України на тимчасово окуповану територію Криму

September 5, 2014

З 8 вересня 2014 року буде змінено правила щодо в’їзду на тимчасово окуповану територію України громадянами України, в тому числі й дітьми. Тепер дозвіл на в’їзд на тимчасово окуповану територію України буде надаватися лише у разі наявності документів, що посвідчують особу та підтверджують громадянство України. Зокрема, діти, які не досягли 16-річного віку, зобов’язані слідувати за паспортами громадян України. До цього необхідно було мати при собі або свідоцтво про народження чи проїзний документ дитини.
Варто також зазначити, що документи, які посвідчують особу та підтверджують громадянство України, визначені у пункті першому частини першої ст. 13 Закону «Про Єдиний державний демографічний реєстр та документи, що підтверджують громадянство України, посвідчують особу чи її спеціальний статус».
Крім того, необхідно звернути увагу, що дозвіл на виїзд з тимчасово окупованої території України громадянам України, які не досягли 16-річного віку, буде надаватися за наявності документів, за якими вони виїхали з материкової частини України.

За матеріалами Урядового порталу.

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!