Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Комітет ВР підтримав продовження мораторію на продаж землі до 2017 року

November 6, 2015

Комітет Верховної Ради України з питань аграрної політики рекомендував парламенту продовжити мораторій на продаж землі до 1 січня 2017 року. Про це в ході брифінгу повідомив голова комітету Тарас Кутовий, передає  РБК-Україна.

Проект закону «Про внесення змін до розділу Х «Перехідні положення» Земельного кодексу України щодо продовження заборони відчуження сільськогосподарських земель» (3404 — ред.) підтримали 20 з 30 депутатів-членів комітету.

«Сьогодні на засіданні комітету, а це саме 20 народних депутатів комітету, підтримали мою ініціативу і інших народних депутатів про продовження мораторію на продаж землі до 1 січня 2017 року», — повідомив Кутовий.

Також комітет прийняв рішення зобов’язати Кабінет міністрів України до 1 березня 2016 року підготувати необхідні законодавчі акти для врегулювання відповідного питання, зокрема, закон України «Про обіг земель сільськогосподарського призначення».

Джерело: http://uteka.ua/channels_store/publication/Komitet-VR-pidtrimav-prodovzhennya-moratoriyu-na-prodazh-zemli-do-2017-roku-11000

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!