Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Який митний режим застосовується при ввезенні ТЗ на митну територію України з метою ремонту?

December 21, 2016

Ремонт – це операції, які здійснюються для усунення недоліків товарів, приведення їх у робочий стан, відновлення ресурсу або характеристик та не призводять до зміни коду цих товарів згідно з УКТ ЗЕД.
Ремонт товарів, у тому числі модернізація, відновлення та регулювання, калібрування відноситься до операцій з переробки товарів.
Заявник режиму переробки – це підприємство - резидент, яке отримало дозвіл органу доходів і зборів на поміщення товарів у митний режим переробки на митній території або митний режим переробки за межами митної території.
Таким чином, положення законодавства України з питань державної митної справи не передбачають можливості ввезення громадянами товарів, в т.ч. транспортних засобів на митну територію України з метою їх переробки (ремонту).
Пропуск та оподаткування товарів, які ввозяться (пересилаються) громадянами на митну територію України з метою вільного обігу, здійснюється на умовах, установлених ст. 374 МКУ.
Особливості митного оформлення окремих товарів (а саме товарів за товарними позиціями 8701 - 8707, 8711, 8716 згідно з УКТ ЗЕД), що ввозяться громадянами на митну територію України для вільного обігу, визначені ст. 377 МКУ.

Джерело: https://uteka.ua/ua/publication/Kakoj-tamozhennyj-rezhim-primenyaetsya-pri-vvoze-TS-na-tamozhennuyu-territoriyu-Ukrainy-s-celyu-remonta

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!