Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Яких документів достатньо для прийняття рішення про реєстрацію ПН/РК в ЄРПН

August 14, 2017

Вичерпний перелік документів, достатніх для прийняття рішення про реєстрацію податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних, затверджено наказом Мінфіну від 13.06.17 р. № 567.
Зокрема, такими документами є:
– договори, у тому числі зовнішньоекономічні контракти, з додатками, листування з контрагентами;
– договори, довіреності, акти керівного органу платника податку, якими оформлені повноваження осіб, які отримують продукцію на користь платника податку для провадження господарської операції;
– первинні документи щодо постачання/придбання товарів/послуг, зберігання та транспортування, навантаження, розвантаження продукції, складські документи (інвентаризаційні описи), у тому числі рахунки-фактури/інвойси, акти приймання-передачі товарів (робіт, послуг) з огляду на наявність певних типових форм та галузевої специфіки, накладні;
– розрахункові документи, банківські виписки з особових рахунків;
– документи щодо підтвердження відповідності продукції (декларації про відповідність, паспорти якості, сертифікати відповідності), наявність яких передбачена договором та/або законодавством.
Письмові пояснення та копії документів, зазначені у Переліку, платник податку може подати до ДФС в електронному вигляді засобами електронного зв’язку.
ДФС постійно розміщує на офіційному веб-сайті відомості щодо засобів електронного зв’язку, якими можуть подаватися письмові пояснення та копії документів, зазначені у Переліку.

Джерело:

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!