Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Як поверути кошти за невикористану санаторно-курортну путівку

July 7, 2014

Затверджено Тимчасовий порядок повернення коштів, що перераховані на рахунок робочого органу Фонду як часткова сплата за санаторно-курортну путівку.
Дія цього Тимчасового порядку поширюється на випадки, що стосуються неможливості отримання або отримання не в повному обсязі застрахованими особами (добровільно застрахованими особами) і членами їх сімей (далі - застрахована особа) послуг із санаторно-курортного лікування у період з 01 березня 2014 року в санаторно-курортних закладах, розташованих на території АР Крим, з причини відмови надання зазначених послуг санаторно-курортними закладами.
Повернення коштів часткової оплати вартості путівки здійснюється районною, міжрайонною, міською виконавчою дирекцією відділення Фонду повністю або у пропорційних розмірах за фактично ненадані послуги із санаторно-курортного лікування в санаторно-курортному закладі.
Також у Порядку визначено перелік документів, які страхувальник повинен надати для повернення часткової оплати вартості путівки.
У разі неможливості використання застрахованою особою путівки протягом усього строку надання послуг із санаторно-курортного лікування страхувальник повертає її районній, міжрайонній, міській виконавчій дирекції відділення Фонду.
У такому випадку комісія (уповноважений) із соціального страхування може приймати рішення про виділення застрахованій особі протягом календарного року путівки до іншого санаторно-курортного закладу.

Постанова ФСС з ТВП від 30.05.14 р. № 19 набирає чинності з дня опублікування і діє до 31.12.14 р.

Новини за темою:
Пам`ятка підприємця: графік щорічних відпусток для працівників.
Як надати відпустку працівнику, що займає дві посади одночасно без сумісництва?
Путівки на санаторно-курортне лікування: отримання та відображення в обліку бюджетної установи.
Як отримати путівку до санаторію від соцстраху?
Компенсацію замість путівки на санаторно-курортне лікування збільшено.
Здорожчення вартості путівок в УДЦ «Молода гвардія».
У період декретної відпустки можна отримати безкоштовну путівку в санаторій.

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!