Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Як в режимі online дізнатися про отримані доходи та сплачені податки

February 27, 2017

Відомості про отримані доходи та сплачені з них податки можна отримати через Електронний кабінет платника на єдиному веб-порталі ДФС України.
Саме цей сучасний та зручний електронний сервіс стане в нагоді громадянам, котрі подають річну податкову декларацію, та держслужбовцям і посадовим особам, котрі до 1 квітня 2017 року зобов’язані заповнити і подати Декларацію про доходи і зобов’язання фінансового характеру в електронному вигляді.
Для того, щоб отримати необхідну інформацію про доходи за минулий рік самостійно, варто спочатку придбати посилений сертифікат на  ключ електронного цифрового підпису та через мережу Інтернет на офіційному веб-порталі ДФС за адресою: http://cabinet.sfs.gov.ua сформувати довідку про доходи, скориставшись ключем ЕЦП фізичної особи.
Звертаємо Вашу увагу, що відомості про суми отриманих доходів та суми сплачених податків в електронному вигляді можна отримати за останні три роки (поквартально), відомості за останній звітний період (квартал) надаються через 60 днів після його закінчення.
Довідку про доходи також можна отримати  у ЦОП територіальних органів ГУ ДФС у Волинській області (ОДПІ, відділення), подавши власноруч заповнену заяву за формою, затвердженою додатком 13 до наказу Міндоходів від 10.12.2013 №779.
Результат розгляду Вашої заяви (довідку) Ви можете отримати через 5 робочих днів з дня подання заяви.

Джерело: https://uteka.ua/ua/publication/O-poluchennyx-doxodax-i-uplachennyx-nalogax-mozhno-uznat-v-rezhime-online.

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!